Folosim cookie-urile pentru o mai buna experienta in cadrul siteului. Navigand in continuare, accepti modul in care utilizam cookie-urile
Termeni si Conditii

Utilizatorii site-ului www.pyfprod.ro

   sunt rugati sa citeasca si sa accepte Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii ale site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor utilizati si a conditiilor stipulate.

www.pyfprod.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

 

1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea PYF PRODUCTION si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor. Aplicatia software folosita pentru dezvoltarea acestui magazin este Open Source E-Commerce Solutions, OsCommerce.
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

 

2. CONFIDENTIALITATE - PUBLICITATE

www.pyfprod.ro va respecta confidentialitatea datelor introduse de dumneavoastra. www.pyfprod.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. 

Informatiile vor fi prelucrate de catre www.pyfprod.ro in conformitate cu prevederile Legilor nr. 506/2004 si 677/2001.
Informatiile pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 

3. FACTURARE - PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. www.pyfprod.ro va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.


4. LIVRARE SI TRANSPORT

Termenul de livrare al produselor cumparate de la PYF PRODUCTION se incadreaza intre 2 zile si 30 zile din momentul inregistrarii comenzii in serverele www.pyfprod.ro . Cu toate acestea, termenul de livrare cel mai des intalnit este de 24-48 ore pentru produsele aflate in stoc, 10-15 zile pentu produsele confectionate la comanda, 30 zile pentru prrodusele speciale care necesita import.

www.pyfprod.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu instiintarea cumparatorului. Pretul final platit de client este format din pretul produsului plus cheltuielile de expeditie si incasare, in conditiile in care nu se specifica altfel. www.pyfprod.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.


Toate produsele achizitionate prin site-ul www.pyfprod.ro  intra sub incidenta unui contract de transport. www.pyfprod.ro va asigura ambalarea corespunzatoare a prduselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

 
 

5. ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand bunurile si serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in comanda. In cazul in care cumparatorul descopera ca produsele livrate sau serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci vanzatorul va aduce la conformitate produsele si serviciile. 

 

6. GARANTII

Toate produsele produse si comercializate de catre site-ul www.pyfprod.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale. Toate produsele sunt conforme din punct de vedere calitativ cu standardele europene si ale producatorilor si, conform legii romane, sunt garantate la cumparare pentru defectele de material.

 

7. RASPUNDERE

www.pyfprod.ro nu este responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si, in special, pentru pierderea produselor. www.pyfprod.ro va fi raspunzator in cazul in care executarea comenzii nu indeplineste oricare din obligatiile contractuale.

www.pyfprod.ro raspunde de eventualele defecte sau deteriorari ale produselor cumparate, in cazul in care reclamatia se face in axim 48 ore de la primirea coletului. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta www.pyfprod.ro in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective sau companiei de expeditie spre solutionare. Toata responsabilitatea acestor deteriorari si inlocuirea lor revine in sarcina furnizorului.

In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de www.pyfprod.ro , dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor www.pyfprod.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de www.pyfprod.ro  de la acest client. Taxele de curierat nu se returneaza, conform legislatiei romane in vigoare.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date (sau afisate gresit) iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, sau isi rezerva dreptul de a onora comanda respectiva.
Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa www.pyfprod.ro ace eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

 

8. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

9. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.