De ce Pyf Production ?

De ce Pyf Production – SIGURANTA VOASTRA, PREOCUPAREA NOASTRA

 

Experienta – Tinand cont ca Pyf Production are o experienta in domeniu de peste 21 de ani cu o activitate neintrerupta, acest lucru nu arata decat seriozitatea de care dam dovada neincetat.

Calificarea – Inca de la inceputul activitatii, obiectivul nostru principal a fost de a oferi un mediu de lucru optim pentru tot personalul , perfectionarea permanenta a intregului colectiv,  respect maxim pentru toti partnerii si angajatii si am facut eforturi constante pentru imbunatatirea produselor . Toate produsele executate la noi respecta STAS-urile nationale in vigoare, cele care sunt EIP au certificare  INSEMEX , firma deținând și certificat de management al calități ISO 9001/2008.   

 

Seriozitate –  Din anul 2001 și până în anul 2012 firma s-a situat în Topul Firmelor  organizat de Camera de Comerț și Industrie a judeţului Dolj, pe pozițiile 1-3, iar în anii 2002 și 2006 managerul firmei a primit premiul „Femei manager cu rezultate deosebite” în cadrul Topului National al Firmelor Private.

Unitate Protejata – Începând din 2009 și până în prezent, societatea noastra a încheiat anual parteneriate de colaborare și susținere a Centrului Școlar Beethoven din Craiova, care pregătește copii cu nevoi speciale pentru a fi absorbiți de către piața muncii. Acestora li s-au oferit locuri de munca în firma și sprijin pentru integrarea lor în societate, astfel ca Pyf Production are statut de unitate protejata  din anul 2010.

Acest fapt este in avantajul clientiilor nostrii cu mai mult de 50 angajati, deoarece pot beneficia  de reducerea  impozitului datorat statului pentru fondul de handicap .

 

 Produse personalizate – Produsele cofectionate de catre Pyf Production pot fi personalizate prin combinatii de culori si diferite elemente constructive cat si prin inscriptionare cu sigle amplasate oriunde se doreste pe produs, in functie de dorintele fiecarui client

               

Pentru a reuși timp de peste 20 de ani să ne menținem pe o piața cu o concurență acerba, să avem desfacere pentru produselor realizate, nu înseamnă decât CALITATE-PRET-SERIOZITATE