Despre noi

Despre noi

Societatea S.C. PYF PRODUCTION S.R.L., cu sediul în Str. Luminiţei, Nr. 28, Craiova, Jud. DOLJ, și-a început activitatea în  anul 1994, având ca obiectiv de activitate confecționarea de echipament de protecție și de lucru cu un număr de 7 angajați, în prezent acest număr ajungând la peste 30.

Activitatea de producție se desfășoară de la înființarea firmei și până în prezent, fără a avea întreruperi în activitate, capacitatea de producție fiind de aproximativ 200 de costume de salopete clasice pe zi.

Din punct de vedere al colaborării cu partenerii de afacerii s-au lucrat și de lucrează doar pe bază de contracte sau comenzi ferme, obținute în urma participării la licitații de profil sau prin negocieri directe pe care le datorează în principal paginii de web de care dispune: www.pyfprod.ro .

Fluxul de producție este organizat conform ROI și standardului ISO 9001/2008, firma dispunând de 450mp spațiu de producție și depozitare propriu, utilajele din dotare fiind de ultimă generație în industria ușoară. 

Pentru a menține firma timp de 20 ani în activitate continuă, chiar pe primele locuri în topul firmelor a fost nevoie de multa perseverență, voință, dârzenie, onestitate, corectitudine, imparțialitate, în relațiile cu clienții și pe o piață cu o concurență acerbă, de multe ori neloială, cât și în relațiile cu personalul angajat.

Produsele și serviciile oferite de către S.C. PYF PRODUCTION S.R.L. sunt în principal cele de confecționare a echipamentelor de protecție și de lucru din materiale textile. Aceste produse sunt foarte diversificate diferind în funcție de dorințele fiecărui client, putând să se execute aproape orice model se dorește.

Printre cele mai confecționate produse enumerându-se salopete clasice și cu pieptar, halate, combinezoane, haine vătuite, veste vătuite, pantaloni vătuiți, uniforme de pază, hanorace etc.

Aceste produse sunt folosite în exclusivitate ca EL și EIP ele fiind executate în coordonata cu normele STAS în vigoare și sunt certificate de către INSEMEX Petroșani, firma deținând și certificat de management al calități ISO 9001/2008.         

În cazul produselor comercializate, achiziționate de la diverși producători, fac parte produse precum bocanci de protecție, mânuși, pelerine de ploaie etc.

Atât produsele confecționate cat și cele comercializate sunt livrate la destinatar în funcție de cantități cu mijloacele firmei de transport, prin curier rapid sau ridicate de către beneficiar.

Prețurile de vânzare practicate de către firmă variază de la un beneficiar la altul în funcție de cantitate, calitatea materialului și de prețul acestuia de cumpărare de la furnizorii de materii prime, precum și modalitatea încasării plații.

Produsele executate, corespund din punct de vedere al calității conform normelor, ele fiind ambalate în pungi, individual sau în seturi de către 5 sau 10 bucăți.

Dotarea cu tehnică modernă a dus la creșterea productivității cu 25%, intențiile fiind acelea de a creste permanent producția.

O altă realizare care pe parcurs și-a arătat importanta este certificarea ISO 9001/2008, pe care firma o deține din 2005.

Alinierea la normele europene nu a reprezentat o greutate ,deoarece firma S.C. PYF PRODUCTION S.R.L. le-a respectat încă de la început, iar o dată cu implementarea ISO adaptarea s-a făcut din mers. Firma este membra a Camerei de Comerț și Industrie „Oltenia” din anul 1998 care a avut un rol important în informarea la timp cu tot ce a apărut nou în legislație, iar în perioada 2008-2012  prin reprezentantul său a făcut parte din Colegiului de Conducere al camerei. Firma este membră și în Consiliul Local al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Craiova, de unde de asemenea a avut informații legislative.

Din anul 2001 și până în anul 2012 firma s-a situat în Topul Firmelor  organizat de Camera de Comerț și Industrie a judeţului Dolj, pe pozițiile 1-3, iar în anii 2002 și 2006 managerul firmei a primit premiul „Femei manager cu rezultate deosebite” în cadrul Topului National al Firmelor Private.

Începând din anul 2009 și până în prezent, societatea a încheiat anual parteneriate de colaborare și susținere a Centrului Școlar Beethoven din Craiova, care pregătește copii cu nevoi speciale pentru a fi absorbiți de către piața muncii. Acestora li s-au oferit locuri de munca în firma și sprijin pentru integrarea lor în societate.

În ceea ce privește relațiile cu clienții, numărul acestora a crescut de la an la an, atât prin vânzări directe cât și prin rețeaua de distribuitori cu care societatea are încheiate contracte de colaborare. Echipamentele de protecție furnizate pot fi găsite în toate ramurile industriale.

Preocuparea permanenta constă în furnizarea de echipamente cât mai funcționale, cu un designe cât mai plăcut și cu o rezistență în exploatare cât mai mare.

Pentru a reuși timp de peste 20 de ani să se mențină pe o piața cu o concurență acerba, să ai în continuu desfacere pentru produselor realizate, nu înseamnă decât CALITATE-PRET-SERIOZITATE

Date firma:

SC PYF PRODUCTION SRL

RO 5468992

J16/704/1994

Sediul: Str. Luminiței, Nr. 28, Craiova

Adresa mail: contact@pyfprod.ro

                       info@pyfprod.ro

Telefon: 0724-875.238

               0722-970.181